Ble vegetarianer etter kyllingkatastrofe:

Gjorde skrekkfunn i høne

Den hyggelige søndagsmiddagen med vennene fikk en brå slutt da den tilberedte kyllingen ble skåret opp.

«NAM»: Dette var funnet Mercedes Checkley gjorde inne i kyllingen hun skulle servere vennene. Foto: Mercedes Checkley/SWNS/NTB
«NAM»: Dette var funnet Mercedes Checkley gjorde inne i kyllingen hun skulle servere vennene. Foto: Mercedes Checkley/SWNS/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Britiske Mercedes Checkley (25) hadde invitert tre venner hjem til seg på middag og handlet inn råvarene på det lokale supermarkedet hjemme i Bedford i England. Kronen på verket var en kylling kjøpt på Lidl, og det eneste som trengtes var å sette den til steking.

Etter å ha godgjort seg i 45 minutter, tok hun den ut av ovnen. Men da hun var i gang med å skjære den opp, oppdaget hun til sin store skrekk en hel kyllingfot inne i den nystekte fuglen.

- Fysisk syk

I et intervju med lokalavisen BristolLive, forteller Checkley at romvenninnen hennes hadde hørt en merkelig lyd fra kjøkkenregionen.

- Jeg tror det var sjokket. Først var det uvirkelig og nesten morsomt fordi jeg ble så sjokkert. Men så satte virkeligheten inn, jeg kjente meg veldig uvel og ble fysisk syk.

Hun fortelle hun hadde fulgt instruksene på pakningen og lagt kyllingen rett inn i ovnen. Dermed hadde hun ikke lagt merke til foten før hun tok fuglen ut etter endt steketid.

Checkley forklarer at hun har en tarmsykdom som begrenser hva hun kan spise, og inntil nå har stekt kylling vært et trygt valg. Siden hun gjorde det makabre funnet, er det uaktuelt for henne å skulle spise kylling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.