New Zealand:

Gjorde skrekkfunn i øret

Zane Wedding fra New Zealand måtte til en spesialist etter å ha fått en kakerlakk i øret etter en svømmetur.

KILTE I ØRET: Etter tre søvnløse netter kontaktet Zane Wedding en time hos en øre-nese-hals-spesialist. Foto: Zane Wedding
KILTE I ØRET: Etter tre søvnløse netter kontaktet Zane Wedding en time hos en øre-nese-hals-spesialist. Foto: Zane Wedding Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Zane Wedding hadde vært på en svømmetur ved et lokalt basseng på fredag morgen forrige uke og sovnet på sofaen samme kveld. Da han våknet, var han døv på det ene øret.

Wedding forteller til Dagbladet at det først bare føltes ut som vann i øret, men etter hvert utviklet seg til en verre følelse.

- Da jeg våknet dagen etter svømmeturen, føltes det først som å ha et tett øre fylt med vann, men etter en stund, ble det verre. Følelsen gjorde meg gal.

Klarte ikke å gå

Wedding ble svimmel da han gikk rundt i huset sitt, og klarte så vidt å stå oppreist. Han tilbrakte derfor mesteparten av dagen til å ligge på siden med det tette øret vendt ned.

Da han innså at han begynte å bli enda dårligere, kontaktet han en spesialist.

- På den tredje dagen ble halsen og kjertlene mine såre. Det var det som gjorde at jeg til slutt innså at jeg trengte hjelp. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å gå mye lenger med den følelsen. Det var veldig irriterende.

Facebook-innlegget hans, der historien hans ble kjent og deretter havnet i den britiske storavisa The Guardian, skrev han:

- Jeg dro til legen på lørdag med tett øre. Legen sa at han ikke kunne se noe som helst, og at det ville gå over av seg selv. Jeg dro til en annen lege i dag og fikk fjernet en kakerlakk fra øret mitt. Jeg hadde gått tre dager med et insekt i øret.

NON STOP: En mann kjente det klø i øret, og måtte sjekke det ut. Non Stop TV med Sondre Rahm og Christian Wehus. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de mest spektakulære klippene du ikke vil gå glipp av! Vis mer

Ubehagelig opplevelse

Da spesialisten kikket inn i øret hans, ble hun sjokkert av det hun så.

- Hun dro ut et insekt fra øret mitt og sa hun aldri hadde sett maken. Hun ble like sjokkert som meg.

Wedding hadde gått hele tre dager uten å høre noen ting på det ene øret og får fortsatt frysninger av tanken på hva som befant seg inni øret.

Han fikk ikke varige mén etter skrekkfunnet.

- Jeg har det helt fantastisk nå i dag, avslutter han med.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer