Glad for at Samuel Massie og Jarle Andhøy kan reise hjem

- Det er fantastiske nyheter, sier moren til Samuel Massie som er ombord på Berserk.

GODE NYHETER: Anne Marie Ulvolden er glad for at sønnen Samuel Massie og resten av mannskapet på Berserk får lov til å forlate Chile. Foto: Egil Nordlien/Bedre Helse.
GODE NYHETER: Anne Marie Ulvolden er glad for at sønnen Samuel Massie og resten av mannskapet på Berserk får lov til å forlate Chile. Foto: Egil Nordlien/Bedre Helse. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Moren til Samuel Massie, Anne Marie Ulvolden, er lykkelig over at sønnen og resten av mannskapet på Berserk endelig kan sette kursen vekk fra Chile.

- Vi gleder oss veldig til at Samuel og de andre skal komme hjem. Det er fantastiske nyheter, sier Anne Marie Ulvolden til Dagbladet.

Samuel Massie (19) var med for ett år er siden da «Berserk» forsvant i Rosshavet. På denne turen dro han sammen med Jarle Andhøy og tre andre besetningsmedlemmer til Antarktis for å finne svar på hva som skjedde.

Anne Marie Ulvolden har tidligere sagt til Dagbladet at hun og sønnen snakket om reisen et halvt år i forveien. Hun forstår sønnens behov for å reise tilbake.

- Han sa til meg før han dro: «Mamma, dette er noe jeg må gjøre. Jeg reiser ikke ned for å dø, men for å overleve og for å få svar på det som har skjedd.»

- De verste døgnene i mitt liv Samtidig har hun ikke lagt skjul på at hun har vært redd.

- De to døgnene i fjor, da jeg ikke visste om det gikk bra med ham, var de verste i mitt liv, sa hun til Dagbladet om de snaue 48 timene før hun fikk vite at sønnen var i god behold etter at en nødmelding hadde gått ut fra Berserk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer