- Glad jeg ikke har flyskrekk

Et Sas-fly på vei fra Haugesund til Oslo måtte tirsdag morgen lande i Stavanger etter trøbbel med hjulene.

TREG START: Mímir Kristjánsson tok det ekstra stoppet i Stavanger med godt humør, men er glad han ikke lider av flyskrekk. Foto: Privat

TREG START: Mímir Kristjánsson tok det ekstra stoppet i Stavanger med godt humør, men er glad han ikke lider av flyskrekk. Foto: Privat

Vis mer
Publisert

Sas' avgang SK305 fra Haugesund til Oslo måtte i dag tidlig lande i Stavanger fordi flyet ikke fikk opp landingshjulene etter å ha lettet.

Det melder NRK.

Det var 93 personer om bord på avgangen, opplyste Sas' pressesjef Tonje Sund til rikskringkasteren. Blant disse var stortingsrepresentant Mímir Kristjánsson (Rødt).

- Hadde vært ganske skummelt

- Opp 0535 for å fly fra Haugesund til Oslo. Feil med hjulet på flyet har tvunget oss ned på bakken igjen. Har nå «nødlandet» i Stavanger, så er lenger unna Oslo nå enn da jeg sto opp. Men humøret er på topp! skrev han på Facebook.

På spørsmål fra Dagbladet om den trøblete starten på dagen, skriver Kristjánsson i en SMS at hjultrøbbelet ga en del skrangling og at han derfor er glad han ikke lider av flyskrekk.

- Problemet var et hjul som ikke ville opp i flyet. Det ga en del skrangling og ulyd. Jeg er glad for at jeg ikke har flyskrekk, for da tror jeg det hadde vært ganske skummelt. Og landingen i Stavanger rista ganske godt.

Jobber med å rette feilen

Rogalendingen fleiper videre med at han tross alt er glad for at stoppen ble i Stavanger.

- Det er jo kjedelig å få en sånn omvei når man stått opp 0525. Men så er jo ikke Stavanger verdens verste by å nødlande i. Jeg får satse på at de klarer å sette stortingsmøtet uten meg i dag.

Sas opplyste videre at de jobbet med å få passasjerne på et nytt fly, og Kristjánsson er i alle fall blant passasjerne som allerede er på vei til Oslo.

Teknikere jobber med å rette feilen, opplyste Sas videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer