Været:

Gladmelding: - Nytt varmeblaff

Allerede til helga kommer sommertemperaturen tilbake!

VARMT IGJEN: Lørdag byr på over 20 grader i store deler av Norge. Kart: Meteorologisk institutt
VARMT IGJEN: Lørdag byr på over 20 grader i store deler av Norge. Kart: Meteorologisk institutt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren tar seg en liten pause i Sør-Norge denne uka, men allerede til helga melder Meteorologisk institutt at sola og varmen kommer tilbake.

- Til helga kommer et nytt varmeblaff som gir temperaturer over tjuetallet til store deler av landet, skriver instituttet på Twitter.

Sør-Norge må bare vente litt lengre enn Nord, før god været titter fram igjen.

- Det blir varmt i Sør over helga, da kan vi forvente over 20 grader. Først må vi komme oss gjennom en uke med regn, sier vakthavende meteorolog hos Meteorologisk institutt til Dagbladet.

Varmest i Nord

For Nord-Norge sin del blir også dagene fram mot helga av det varme slaget. Ifølge meteorologene vil det bli 25-30 grader i nord de kommende dagene.

- De neste dagene fram mot helga blir av det varme slaget for Nord-Norge, det kommer til å bli rundt 25- 30 grader. Litt regn vil det også bli, men mest sol, sier vakthavende meteorolog.

- Varmluften trekker nordover og nå er det Nord-Norge sin tur til å få temperaturer over 25 grader. I sør blir det noe kjøligere med temperaturer rett under 20, opplyser Meteorologisk institutt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer