Glatt føre ga mange ulykker

1 person er drept og 12 personer er skadd på grunn av trafikkulykker i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 34 år gammel kvinne ble sendt til Ullevål sykehus med moderate ansiktsskader etter frontkollisjonen på Enebakkneset i Fet kommune i dag. Fire andre fikk alvorlig skader i ulykken. Åsaken til ulykken er ennå ikke kjent, men i følge Nettavisen jobber politiet på åstedet.

Den ene av passasjerene i familiebilen måtte skjæres ut av bilen. Begge bilene ble totalvraket i ulykken.

3 skadd i Sandefjord

En mann omkom etter en trafikkulykke på E18 ved Foksrød i Sandefjord i dag morges. To kvinner på henholdsvis 63 og 43 år ble brakt til Vestfold sentralsykehus med mindre skader.

- Den ene bilen fikk sladd på det glatte føret og kom over i motgående kjørefelt, opplyser vaktsjef Sture Blyseth i Sandefjord politidistrikt til NTB.

Ulykken skjedde på sørsiden av bakketoppen ved Foksrød. Det ble antydninger til kø etter ulykken, men omkjøringsvei ble merket etter relativt kort tid.

Tre kvinner og to menn ble skadd da to personbiler frontkolliderte på riksvei 7 på Kvamskogen i Hordaland ved 12.30-tiden i dag.

Alle de fem skadde ble brakt til Haukeland sykehus i Bergen. I kveld var det ikke kjent hvor alvorlige skader de har pådratt seg.