Glattcelle etter bombespøk på flyplass

Lærer fikk 15.000 kroner i bot etter eksplosiv spøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) 15. november i fjor skulle Marit Brubæk på jentetur med en søster og ti kusiner til Tallinn i Estland. Slik gikk det ikke, melder rbnett.no.

Hun hadde ugyldig nødpass og måtte ordne nytt pass i politiposten på Oslo Lufthavn Gardermoen.

- Det var bare tjue minutter til flyet vårt skulle gå, så jeg hadde dårlig tid. Bagasjen var allerede sendt, og jeg slang en spøk om at jeg hadde en bombe i kofferten for å få fortgang i prosessen, sier Marit Brubæk, som, ifølge rbnett, mener at hun med både kroppsspråk og mimikk viste tydelig at uttalelsen var en spøk.

- Det neste som skjer, er at politibetjenten løfter av telefonrøret. Jeg prøver umiddelbart å forklare meg, men blir bare møtt med prosedyre. Deretter bærer det rett på glattcelle, forteller Marit Brubæk.

All bagasje ble tatt av Norwegian-flyet og gjennomlyst med røntgen - uten resultat. Deretter ble både Marit Brubæk, som ble ført videre til avhør på Gardermoen politistasjon, og seks av hennes medreisende, nektet å bli med flyet fra Oslo til Tallinn, skriver nettutgaven til Romsdals Budstikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer