Snøkaos:

Glatte veier: Politiet ringes ned

Øst politidistrikt forteller at de ikke har kapasitet til å rykke ut til alle trafikkuhellene.

UVÆR: Vi følger snøkaoset på Østlandet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snøværet skaper utfordrende kjøreforhold i store deler av landet. Det er meldt om en rekke trafikkuhell og politiet rekker ikke å reise ut til alle.

Operasjonsleder i Øst politidistrikt Svein Walle forteller at de nå må prioritere noen ulykker over andre.

- Vi rykker ut til dem vi har mulighet til å rykke ut til. En knallhard prioritet er om det er personskade. Vi har rett og slett ikke kapasitet nå, sier Walle til Dagbladet.

Operasjonslederen forteller at ved mindre trafikkuhell så må de involverte få tak i hjelp eller bilberger på egen hånd.

- Det er mer krevende kjøreforhold enn vanlig. Jeg skjønner ikke hva folk driver med, men man må hvert fall kjøre roligere.

Tips oss på 2400@db.no

Fredag ettermiddag har Øst politidistrikt rykket ut til en rekke trafikkuhell. Tidligere meldte politiet om en front mot front ulykke i Halden, hvor fire personer ble tatt hånd om av helse.

Også i Råde har det vært et mindre trafikkuhell, der en bil stakk av fra stedet. Politiet leter fortsatt og ber om tips.

Like før kl. 16.00 måtte politiet rykke ut til en trafikkulykke i Nes, hvor det var to biler involvert. Veien var stengt i en kort periode, og en person ble fraktet til Kongsvinger sykehus.

Øst politidistrikt har også meldt om trafikkuhell i Lillestrøm, Sarpsborg, Rælingen og Skedsmo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer