- Gledelig å bli trodd

Yousuf Gilani (Ap) føler seg renvasket av Drammen bystyre i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):  På bystyremøtet i Drammen i kveld ble det klart at politikerne godtok innstillingen fra valgstyret om at valgoppgjøret i kommunen godkjennes.

Ifølge Drammens Tidendes nettutgave hadde ingen av de folkevalgte innvendinger til vedtaket. Det betyr at den politiske delen av oppstyret rundt kommunevalget i Drammen nå er lagt dødt formelt sett.

Ap-politiker Yousuf Gilani ble beskyldt for å ha påvirket velgere inne i selve valgavlukkene mens han var funksjonær. I går fikk han støtte av både partikolleger og Frp-vennen Jørund Rytman, og Gilani føler seg nå renvasket av et enstemmig bystyre.

- Dette er en gledens dag. Jeg er svært glad for at Drammen bystyre har trodd på det jeg har sagt og at de ikke tror jeg har drevet med valgagitasjon i valglokalet, sier Gilani til Dagbladet.no.

Han hevder at påstandene fra Høyre-politiker Terje Menkerud var politisk motivert, til tross for at Menkerud ifølge Drammens Tidende raskt varslet ledelsen i valglokalet om det som hadde skjedd.

- Påstanden fra Menkerud om at jeg har drevet med valgagitasjon faller på sin egen urimelighet. Han vil slå politisk mynt, mener Ap-politikeren. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer