Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gleder seg til å bli far

- Jeg har jo litt erfaring fordi jeg er stefar, sa kronprins Haakon da han og kronprinsesse Mette-Marit kom til Tønsberg fredag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 18.07, seks minutter forsinket, rullet toget fra Oslo Sentralstasjon inn på stasjonen i Tønsberg, der rundt 100 mennesker hadde samlet seg for å få et glimt av de vordende foreldrene. Kronprinsparet skulle derfra videre til landstedet Mågerø på Tjøme.

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon kom smilende ut av toget og vinket til de frammøtte.

Kronprinsparet avslørte at de har visst om graviditeten «en stund».

- Vi har fått veldig mange gratulasjoner. Det er veldig hyggelig. Venner og kjente har hilst, sa paret på jernbanestasjonen i Tønsberg.

Mens spekulasjonene går høyt om hva arveprinsen eller arveprinsessen skal hete, bedyret Mette-Marit og Haakon at de selv ikke har tenkt på hvilket navn barnet skal få.

Fra Tønsberg ble kronprinsparet fraktet i bil til landstedet Mågerø på Tjøme.

- Nå skal vi feire med svigermor, sa kronprinsesse Mette-Marit før hun og mannen dro videre til Tjøme.

På Mågerø ventet etter det NTB forstår også prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og Maud Angelica. Kong Harald er for tiden i Spania, der han deltar i seilerregattaer.

(NTB)