Gleder seg til å møte Karadas

Raymond Kvisvik mener gamlekompisen er dårligere som stopper enn som spiss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kveldens kamp mellom Brann og Rosenborg er den siste før tippeligaen tar sommerferie. Rosenborg kan ta en pust i bakken bak Tromsø på tabellen hvis de greier å ta poeng, mens Brann har slitt litt i det siste - blant annet ved å få grisejuling 1-5 av Lillestrøm i forrige serierunde.

Men Brann kommer ikke på noen måte til å legge seg bakpå i kveldens kamp. Kvisvik & co. har nemlig fått med seg at dagens RBK-mannskap har betydelige svakheter.

En av svakhetene kan være stopperplassen. Vidar Riseth har karantene, og da er det sannsynligvis duket for Azar Karadas som makker for Erik Hoftun. Det er ti måneder siden sist Karadas tok plass i den bakre fireren.

Bør spille spiss

- Azar er ingen stopper. Han er spiss. Mens hele fotball-Norge mente at Azar skulle spille midtstopper, sto jeg og Teitur Thordarson fast på at Azar er spiss. Det var jo bra at Teitur og jeg var enige om noe, sier Kvisvik til Bergens Tidende.

Karadas skulle rendyrkes som spiss før denne sesongen, men har også spilt mye på vingen.

Hovedpersonen selv mener ikke at roteringen er noe problem:
- Det synes jeg ikke. Og byttet nå kommer jo på grunn av en akutt situasjon, sier han til Adresseavisen
.

Håper på avklaring

Etter ferien vil spillerne på begge lag sannsynligvis vende tilbake til en tropp som ser noe annerledes ut enn når de dro. Ivar Rønningen kommer fra Brann til Rosenborg, det er forventet en avklaring rundt Olofinjana, og Branns kontraktsforhandlinger med Robbie Winters har gått inn i en usikker fase nå som Lillestrøm har meldt seg på i kampen om spissen.

- Jeg håper vi får en avklaring rundt Olofinjana snart. Det er et lite vakuum rundt ham for tiden. Vi kan ikke bruke ham og vi vet ikke når han blir solgt. Før det skjer, er det ikke så mye vi kan gjøre. Jeg er heller ikke oppdatert på hvordan det ligger an med eventuelle forsterkninger, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til Bergens Tidende.

Følg kampen live fra kl. 19.00.

<B>FEIRER SCORING:</B> Slik har RBK-supporterne sett Azar Karadas altfor sjeldent i år. Nå blir spissen flyttet bakover på banen.
<B>FØLSOM VENSTREFOT:</B> Fire mål har det blitt hittil i år på Raymond Kvisvik. I kveld håper han å komme forbi Azar Karadas og putte et par til.