Glemt av NSB

Turen til Hunderfossen Familiepark ble i går et mareritt for fem barnefamilier fra Trondheim. Slitne ventet de på perrongen, mens toget suste forbi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Familieturen til Hunderfossen med NSB ble slitsom og kjedelig for familiene fra Trondheim. Pakketurene de hadde bestilt, inneholdt reise til og fra Hunderfossen og inngang til Hunderfossen Familiepark.

Etter en vellykket dag i parken var forbauselsen stor da ekspresstoget tilbake til Trondheim kjørte forbi for full maskin. Tilbake på perrongen sto 11 slitne unger helt ned i ett-årsalderen sammen med sine foreldre.

Ungene gråt

- Det var en fortvilt situasjon for oss alle. Ungene var slitne og gråt. Det blåste kaldt og regnet. Vi tok umiddelbart kontakt med NSB, men fikk liten hjelp, sier barnefar Eirik Swendgaard.

Om lag to timer seinere kom neste tog. Barnefamiliene ble da fraktet til Otta stasjon. Da Dagbladet snakket med familiene seint i går kveld, var de innlosjert på Dovre motell. Det var foreløpig uklart hvordan de skulle komme seg videre til Trondheim. I verste fall må familiene vente på morgentoget for å komme seg hjem.

- Det er helt uholdbart fra NSBs side. Alle hadde plassbillett. Ungene gråt og skjønte ingen ting, sier Swendgaard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer