Glemte å skru av fjernlysene - rundjult av blendet sjåfør

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha kræsjet inn i møtende bil og deretter banket opp sjåføren som glemte å skru av fjernlysene.

BLE BANKET OPP: Sjåføren hadde glemt å skru av fjernlysene - derfor kræsjet sjåføren i den møtende bilen inn i bilen hans for å så banke han opp. Illustrasjonsfoto.
BLE BANKET OPP: Sjåføren hadde glemt å skru av fjernlysene - derfor kræsjet sjåføren i den møtende bilen inn i bilen hans for å så banke han opp. Illustrasjonsfoto.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene i Hammerfest er tiltalt for å ha kræsjet i, og banket opp sjåføren som glemte å skru av fjernlysene.

I desember 2008 skal mannen i 30-årene ha blitt blendet av en møtende bil, og skal ifølge politiet ha blitt så forbannet at han snudde etter bilen, det melder avisa Nordlys.

Brukte brekkjern I tiltalen som er tatt ut mot mannen, som senere denne våren må møte i Hammerfest tingrett, skal han ha banket opp sjåføren med et brekkjern, skriver Finnmark Dagblad.

Mannen fikk flere hevelser, bloduttredelser og skrubbsår.

Tiltalen inneholder flere voldsposter, blant annet tiltale for å ha slått en kvinne med knyttet hånd i ansiktet og i ribbeina på venstre side, dyttet henne og slengt henne i en vegg. Også vold og trusler mot politiet.

- Vold, og spesielt uprovosert vold går ut over den allmenne trygghetsfølelsen, sier politiadvokat Thomas Eliassen Darell ved Vestfinnmark politidistrikt. Han mener at det må reageres ekstra strengt på denne typen lovbrudd.