Glemte film til kameraet

Morten Andreassen (31) spleiset Mette-Marit og Haakon. I går ble han gift.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND (Dagbladet): Det var kjendisbryllup på Sunnmøre i går. En opplagt Morten Andreassen tok imot de rundt 100 gjestene som var invitert til middelalderkirken på øya Giske utenfor Ålesund.

Blant gjestene var stjerner som Morten Abel, Bertine Zetlitz, Rein Alexander og Marit Larsen.

Stor jubel

Men det var først da kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit kom ut av bussen at tilskuerne jublet. Popstjernene fikk liten oppmerksomhet.

-  Det er flott her. Jeg har hatt det veldig fint, var alt kronprinsen ville si til tilskuerne. Men både han og Mette-Marit tok seg god tid til å hilse på gjestene.

Morten Andreassen har i flere år vært en av kronprinsparets nærmeste venner. Det var han som brakte dem sammen for fem år siden, og siden har han vært gjest i både bryllup og barnedåp.

I går var det Andreassen og hans vakre brud Anita Skjong som hadde hovedrollene, da de giftet seg på brudens hjemsted.

Glemte noe viktig

Mette-Marit trodde et øyeblikk at hun ikke skulle kunne klare å forevige bryllupet. Kronprinsessen har flere ganger sagt at fotografering er en av hennes største hobbyer, men i går hadde hun ikke tatt med film til kameraet. Hun kan takke en lokal fotograf som ikke hadde gått over til den digitale tidsalder for at det likevel blir bilder i fotoalbumet.

-  Et fantastisk bryllup. Det er kjempefint her på Giske, sa Bertine Zetlitz etter vielsen.

Så dro hele følget til den nedlagte ferjekaia på øya, hvor en ventende båt fraktet dem til bryllupsfesten på naboøya Valderøy.

BRYLLUPSFOTOGRAF: Kronprinsesse Mette-Marit tok bilder av brudeparet Anita Skjong og Morten Andreassen, men hadde glemt film. Det måtte hun låne hos en lokal pressefotograf.
NYGIFTE: Morten Andreassen og Anita Skjong gledet tilskuerne med et kyss.
GOD KLEM: Mette-Marit klemte bruden Anita Skjong etter vielsen.
STJERNEGJEST: Morten Abel tok seg tid til å klemme fansen som hadde møtt fram.