Glemte konvolutter med flere tusen kroner - nå spøker det før vinglass til jul for Elias og Maren

Politiet etterlyser glemsk julenisse i butikk i Arendal sist mandag.

HVEM EIER JULEPENGENE ?  Vaktleder Rune Valle på Arendal politistasjon venter på telefon fra uheldig julekunde hos KappAhl i Amfi Arena. Foto: Poliiet.
HVEM EIER JULEPENGENE ?  Vaktleder Rune Valle på Arendal politistasjon venter på telefon fra uheldig julekunde hos KappAhl i Amfi Arena. Foto: Poliiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Arendal jobber med å løse en hastesak som ikke kan vente til over nyttår.

For da blir det ingen pakker under treet julaften fra farmor og farfar og heller ikke fra pappa. Og det er minst ti forventingsfulle som risikerer å bli skuffet.

- Og det må vi gjøre hva vi kan for å oppklare. Mysteriet er hvilken farmor, farfar og pappa som har mistet julegavepengene og handlelister, sier vaktleder Rune Valle ved Arendal politistasjon til Dagbladet.

På tross av at «alle» i Arendal og distriktet leser Agderposten, som publiserte etterlysningen allerede tirsdag ettermiddag, hadde ingen tatt kontakt med politiet onsdag ettermiddag.

Og på politistasjonen i byen sitter vaktlederen og fungerende julenisse Rune Valle klar til å levere ut pengene og handleliste.

- Det dreier seg om flere tusen kroner og handleliste til minst ti personer med fornavn. Navnene på de som er tiltenkt julegaver er så vanlige at de ikke gir oss noen spor. Og det kan jo være at det er noen fra et annet distrikt som skulle handle på gjennomreise i Arendal, sier Valle til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer