Glitter og stas for Jens Pikenes

På klesjakt med Dagbladet foran Grand Prix-finalen - Det viktigste er ikke å vinne Melodi Grand Prix, men å ta seg godt ut, fastslår Jens Pikenes i det han pløyer seg gjennom garderoben for å finne det korrekte antrekket til kveldens norske GP-finale. Dagbladet led klesvalgets kvaler sammen med den glamorøse Penthouse Playboys-stjernen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jens Pikenes har forstått én ting foran aftenens store kulturbegivenhet: Det gjelder å unngå et antrekk som skremmer det brede lag av folket.

- I GP-sammenheng må det ikke være så ekstremt grelt og oppstæsjet at bruktbilforhandlere på Løten og husmødre i Kirkenes setter popcornet i halsen, uttaler han - vel vitende om at det er folket selv som avgjør konkurransen via telefon.

Nevroser og hårspray

Pikenes har ridd på en helt spesiell medgangsbølge det siste året. Han ga ut en suksess-CD sammen med sine Playboys, han hadde et vellykket kunstnerisk samarbeid med Aune Sand, han vrikket julen inn sammen med Dollie de Luxe, og han konsert-bedåret kvinner og menn på en turné som nylig tok ham helt opp til hjembyen Harstad.

Med kveldens GP-deltakelse klarer likevel Pikenes å toppe alt dette.

- Joda, «Om du elsket meg» - som sangen vår heter - og Grand Prix er et karrieremessig høydepunkt for oss, innrømmer Pikenes under press. Han avfeier fullstendig den delen av Penthouse-fansen som måtte mene at Grand Prix er en alt for simpel happening for orkesteret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer