Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

God tur

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • SAS har tildelt regjeringens medlemmer gullkortene som gir en rekke fordeler ved flyreiser. Statsrådene går nå først i alle køer, er garantert de beste plassene om bord og nyter godt av en rekke rabatter, vel å merke på tjenestereiser. På privatreiser må de pent stå i samme kø som oss andre og betale hva det koster. I motsetning til tidligere regjeringer vurderer altså denne at dens statsråder er like travle og betydningsfulle som en hvilken som helst ledelse av en mellomstor bedrift med tilsvarende bonusordninger.
  • Dette synes vi er helt i orden. Ikke bare er det en fornuftig måte å spare offentlig tid og penger på. Det er også et nødvendig trekk. Landets regjeringsmedlemmer skal heretter slippe å stille sinte, sultne, tissetrengte og trøtte, etter døgnlange strabaser på Gardermoen, før de kommer for seint til viktige møter i inn- og utland. Vi andre får heller ta toget.