George W. Bush og Michelle Obama:

Gode venner: - Folk var overrasket

USAs tidligere president George W. Bush og tidligere førstedame Michelle Obama representerer to ulike politiske partier, men er fortsatt gode venner. Vennskapet har fått mye oppmerksomhet, noe som har overrasket dem begge.

GAVE: For andre gang får tidligere presidentfrue Michelle Obama en gave av tidligere president George W. Bush. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vennskapet mellom USAs tidligere president George W. Bush og USAs tidligere førstedame Michelle Obama har skapt overskrifter verden over.

Kameraene fanget for første gang opp det unike vennskapet mellom de to under åpningen av The Smithsonian National Museum of African American History and Culture i 2016, da de ga hverandre en klem.

Fikk gave

Også under minnestunden til den tidligere senatoren og presidentkandidaten John McCain i september 2018 gikk et klipp av Bush og Obama viralt.

Øyeblikket ble av mange amerikanere beskrevet som en rørende gest, og viste at Bush ga Obama en pastill.

- Han fikk en halspastill fra Laura (Bushs kone red.anm.), og jeg ba ham om å gi meg en. Da sa han «å, ok», har Michelle Obama tidligere uttalt om øyeblikket som fikk mye oppmerksomhet.

Også under en minneseremoni for den tidligere presidenten George H.W. Bush i desember 2018 ble en liknende hendelse fanget på kamera. Da fikk den tidligere førstedamen igjen en gave av Bush, også den gangen en drops eller pastill.

- Sjokkerte meg

Nå åpner Bush opp om vennskapet med USAs tidligere førstedame i et nytt intervju.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer