Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Godord til Hagen, æren tilfalt Eli

Carl I. Hagen fikk godord og gaver for sine 25 år som partiformann i Fremskrittspartiet. Fru Eli fikk æren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nesten alle talerne brukte tid på Eli Hagens rolle og betydning for sin manns politiske karriere. Hovedpersonen selv var heller ikke i tvil.

- Jeg har ikke greid det jeg har vært utsatt for uten Eli. Eli har alltid forsvart meg utad og vært min kritiker innad. Uten deg ved min side hadde jeg ikke klart å stå på i alle disse årene, sa jubilanten da han ble feiret i Speilsalen på Grand Hotel.

- Eli er den beste coachen noen kan ha. Tenk å ha en person på lag som er 130 prosent på din side og sier ifra når det ikke går så bra, sa lederen i Sosialistisk Venstreparti Kristin Halvorsen.

Finansminister og leder i Høyre Per-Kristian Foss minnet om at Carl I. bød opp Eli til dans for første gang i Høyres Hus, og sa at Carl I. og Eli står fram som et unikt politisk team.

Statsminister Kjell Magne Bondevik la muntert til at han unnet ekteparet mye tid i Spania, gjerne som helårsturister.

(NTB)

Eli Hagen fikk mye av æren for Carl I. Hagens politiske karriere under 25 års jubileet i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling