Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Godt å slippe jentehyl

- Det er litt frustrerende å bli kjent som «han hjerteknuser'n fra TV, sukker Jamie Walters. Den 27 år gamle Boston-gutten har opplevd ungpikehysteri som få andre artister de siste åra. Men det han egentlig vil er å bli sett på som seriøs musiker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Man kan vel egentlig si at tenåringsjentenes interesse for meg har vært både positiv og negativ. Verst er det med alle fordommene man blir utsatt for bare fordi man har en del fjortisfans, mener Walters.

Uten damer

Walters er i Norge for tredje gang på halvannet år. Nå i forbindelse med utgivelsen av hans album nummer to, «Ride». Denne gangen også uten hylende jenter utenfor hotellrommet. Det var nemlig ikke annonsert på forhånd at Jamie var i by'n - denne gangen!

De to foregående gangene har hundrevis av norske jenter gått nærmest amok for å få en bit av lekkerbiskenen fra TVNorge-serien «Beverly Hills 90210».

- Jeg må innrømme at jeg synes det er ganske behagelig å slippe hylingen, sier den sympatiske Walters, som solgte halvannen million eksemplarer av debutalbumet sitt.

- Det er litt skremmende når fansen herjer som verst. Lurer jo på hva som skjer i hodene deres når de vræler ut. Men samtidig må jeg innrømme at det er ganske flatterende også, sier Walters. Men berømmelsen er ikke noe som nødvendigvis varer evig...

- Tenåringsfans elsker deg det ene sekundet og har glemt deg det neste. Derfor er det et mål for meg å skaffe meg litt eldre fans etter hvert, sier han.

Må jobbe hardt

I oppveksten har han hatt idoler som Jimi Hendrix, Van Morrison og Tom Petty. Derfor var det bare rett og rimelig at det ble gitar også på Walters.

- Jeg har vært musiker mye lenger enn jeg har vært skuespiller, sier Walters, som ikke virker å ha verdens største skuespillerambisjoner.

- Både i «Beverly Hills» og filmer jeg har vært med i har jeg spilt musikere, i mange tilfeller har jeg bare vært meg sjøl. I «Beverly Hills» brukte jeg til og med mine egne klær, flirer Jamie.

Det er musikken han tar seriøst. Og bare fordi han ser ålreit ut synes han det er innmari dumt at folk setter ham i samme bås som Backstreet Boys, East 17 og Boyzone.

- Det der er ikke min greie i det hele tatt. Jeg er ikke typen som kaster klærne på scena. Etter hvert har jeg innsett at jeg må jobbe hardt for å få folk til å skjønne at jeg er en seriøs fyr som skriver mine egne låter, og ikke en eller annen pen dokke fra TV, avslutter Walters.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media