- Godt å slippe jentehyl

- Det er litt frustrerende å bli kjent som «han hjerteknuser'n fra TV, sukker Jamie Walters. Den 27 år gamle Boston-gutten har opplevd ungpikehysteri som få andre artister de siste åra. Men det han egentlig vil er å bli sett på som seriøs musiker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Man kan vel egentlig si at tenåringsjentenes interesse for meg har vært både positiv og negativ. Verst er det med alle fordommene man blir utsatt for bare fordi man har en del fjortisfans, mener Walters.

Uten damer

Walters er i Norge for tredje gang på halvannet år. Nå i forbindelse med utgivelsen av hans album nummer to, «Ride». Denne gangen også uten hylende jenter utenfor hotellrommet. Det var nemlig ikke annonsert på forhånd at Jamie var i by'n - denne gangen!

De to foregående gangene har hundrevis av norske jenter gått nærmest amok for å få en bit av lekkerbiskenen fra TVNorge-serien «Beverly Hills 90210».

- Jeg må innrømme at jeg synes det er ganske behagelig å slippe hylingen, sier den sympatiske Walters, som solgte halvannen million eksemplarer av debutalbumet sitt.

- Det er litt skremmende når fansen herjer som verst. Lurer jo på hva som skjer i hodene deres når de vræler ut. Men samtidig må jeg innrømme at det er ganske flatterende også, sier Walters. Men berømmelsen er ikke noe som nødvendigvis varer evig...

- Tenåringsfans elsker deg det ene sekundet og har glemt deg det neste. Derfor er det et mål for meg å skaffe meg litt eldre fans etter hvert, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer