Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Godtok fengsling

Den 19 år gamle mannen som er siktet i forbindelse med skytingen på Gardermoen lørdag godtok fire ukers varetekt i dag, men han erkjenner ikke straffskyld. Frykter blodige oppgjør

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiadvokat Per Herman Thoi-Aamot ønsket lukkede dører da Nedre Romerikes forhørsrett behandlet varetektsbegjæringen av de to brødrene på 19 og 22 år. Kravet ble avvist i saken til 19-åringen. Han har ikke villet forklare seg til poliet ennå, og ville heller ikke forklare seg i retten.

Til tross for at han godtok fire ukers varetekt, to av dem med brev- og besøksforbud, innrømmer han ikke straffskyld. Lørdag skal han og broren ha skutt en 34 år gammel mann på hovedflyplassen på Gardermoen.

19-åringens forsvarer ville ikke si hvorfor hans klient nekter å forklare seg for politiet, han ville heller ikke kommentere om 19-åringen var på Gardermoen da skuddene falt. Likevel godtok han varetekt fordi han skjønner at politiet trenger mer tid til etterforskning.

Politiet fikk medhold i kravet om lukkede dører for 22-åringen. også han er varetektsfengslet i fire uker.

IKKE SKYLDIG: 19-åringen innrømte ikke straffskyld, men godtok fire ukers varetekt.