Golfpensjonister (71) slo 15-åring med jernstenger etter guttestrek

71-åringene knakk i avhør etter å ha blitt konfrontert med videobevis tatt opp av 14-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To gutter på 14 og 15 år gjennomførte lørdag en klassisk guttestrek for å irritere golfpensjonistene i Okaloosa County i Flordia.

15-åringen blåste i et gasshorn, mens 14-åringen gjemte seg i et tre og filmet det hele.

Guttestreken må sies å ha vært vellykket i den forstand at golfpensjonistene ble veldig sinte. Etter kort tid kom golfpensjonistene løpende bevæpnet med golfkøller og jernstenger som brukes til å hente golfballer opp av vannet.

Guttungen som filmet guttestreken fra treet ble sittende i skjul, mens 15-åriungen med gasshornet løp i sikkerhet fra de sinte golferne. Da 15-åringen kom tilbake noen minutter seinere for å hente jakka si, utartet imidlertid det hele seg.

Ronald E Richardson og Donald E. Nieto (begge 71) slo til 15-åringen flere ganger med jernstengene, mens 14-åringen i treet fortsatte å filme. Etter å ha blitt arrestert, forklarte Richardson at han slo for å hindre at 15-åringen skulle hente jakka si.

- Jeg slo ham på ryggen, i tillegg traff jeg ham kanskje på armen, har Richardson forklart til politiet. Han innrømmer videre at 15-åringen på ingen måte truet ham.

Nieto var en hardere nøtt for politiet. 71-åringen nektet for å ha slått noen, men endte opp med å knekke i avhør da politiet framla videoen som viste at han også var med på voldsutøvelsen.

15-åringen ble ikke alvorlig skadd. Det er ennå ikke kjent hva slags straff som venter 71-åringene som ble avbrutt mens de var på niende hull på morgenrunden sin.

ARRESTERT: 71-åringene Ronald E. Richardson og Donald E. Nieto ble arrestert etter å ha angrepet 15-åringen. Foto: Politiet
ARRESTERT: 71-åringene Ronald E. Richardson og Donald E. Nieto ble arrestert etter å ha angrepet 15-åringen. Foto: Politiet Vis mer