Google Street View-bilen kjørte på rådyr

Samt foreviger puppeflashing, bordellbesøk og tissepauser. Se topp 100-bildene.

KJØRTE PÅ RÅDYR: Under fotografering i Pennsylvania kjørte Google-bilen på dette rådyret. - Føreren var opprørt og varslet straks politiet, forsikrer Google. Alle foto: STREETVIEWFUN/GOOGLE STREET VIEW
KJØRTE PÅ RÅDYR: Under fotografering i Pennsylvania kjørte Google-bilen på dette rådyret. - Føreren var opprørt og varslet straks politiet, forsikrer Google. Alle foto: STREETVIEWFUN/GOOGLE STREET VIEW Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Se flere bilder under brødteksten.

(Dagbladet): Google fikk en flying start da de lanserte tjenesten Google Street View i Norge i februar i år. Brått kunne også nordmenn fråtse i 360 graders bilder fra gateplan i en rekke av landets største byer.

Enkelte benyttet anledningen til å gjøre ekstra stas på Google, f.eks. froskemennene i Bergen. Andre, som flaggstangmannen, ble kultfenomen etter at han ble avbildet med den samme flaggstanga på to vidt forskjellige steder på Østlandet.

Topp 100Street View har imidlertid eksistert utenlands siden 2007, og i løpet av tida som er gått, er flere sider oppstått som direkte følge av tjenesten. Streetviewfun er i sin helhet viet morsomme, bisarre og korny bilder fra Street View, og de lar sågar brukerne stemme på og rangere bildene, som for en stor del viser folk i litt mer private situasjoner enn de kanskje skulle ønske ble framvist for hele verden.

Ikke overraskende er bilder av diverse lettkledde kvinner godt representert på Streetviewfuns topp 100-liste - men også et bredt utvalg tabber innehar mange av plassene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer