Google Street View-bilen kjørte på rådyr

Samt foreviger puppeflashing, bordellbesøk og tissepauser. Se topp 100-bildene.

KJØRTE PÅ RÅDYR: Under fotografering i Pennsylvania kjørte Google-bilen på dette rådyret. - Føreren var opprørt og varslet straks politiet, forsikrer Google. Alle foto: STREETVIEWFUN/GOOGLE STREET VIEW
KJØRTE PÅ RÅDYR: Under fotografering i Pennsylvania kjørte Google-bilen på dette rådyret. - Føreren var opprørt og varslet straks politiet, forsikrer Google. Alle foto: STREETVIEWFUN/GOOGLE STREET VIEW Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Se flere bilder under brødteksten.

(Dagbladet): Google fikk en flying start da de lanserte tjenesten Google Street View i Norge i februar i år. Brått kunne også nordmenn fråtse i 360 graders bilder fra gateplan i en rekke av landets største byer.

Enkelte benyttet anledningen til å gjøre ekstra stas på Google, f.eks. froskemennene i Bergen. Andre, som flaggstangmannen, ble kultfenomen etter at han ble avbildet med den samme flaggstanga på to vidt forskjellige steder på Østlandet.

Topp 100Street View har imidlertid eksistert utenlands siden 2007, og i løpet av tida som er gått, er flere sider oppstått som direkte følge av tjenesten. Streetviewfun er i sin helhet viet morsomme, bisarre og korny bilder fra Street View, og de lar sågar brukerne stemme på og rangere bildene, som for en stor del viser folk i litt mer private situasjoner enn de kanskje skulle ønske ble framvist for hele verden.

Ikke overraskende er bilder av diverse lettkledde kvinner godt representert på Streetviewfuns topp 100-liste - men også et bredt utvalg tabber innehar mange av plassene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.