Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Gore en orgasme fra presidentstolen»

WASHINGTON (NTB-DPA): Clinton med åpen buksesmekk eller i bare underbuksa, Clinton med en bh hengende ut av jakkelomma. Aldri har en president blitt framstilt mer til spott og spe enn USAs Bill Clinton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vitsemakere og karikaturtegnere fråtser i Clintons påståtte sex-eventyr. Aviser og blader overgår hverandre i historier om presidenten og praktikanten.

  - Saken er perfekt, sier Jay Leno, stjerneprogramleder i NBCs Tonight-show. - Det handler om sex, det handler om makt, men ingen blir drept og alle snakker om det.

  Vitsene florerer uten hensyn til smak og protokoll. Clinton treffer en fe, som sier hun vil oppfylle hans mest brennende ønske. Jeg ønsker meg en løsning på Midtøsten-konflikten, sier presidenten. Det er for vanskelig, svarer den gode fe. Så hjelp meg i stedet ut av sex-historien. Vent litt, sier feen, da tar vi Midtøsten likevel.

 Skru av tv-en!

  På-kanten-vitser blir ikke det samme etter «Monica-gate». Alle vet at visepresident Al Gore nå bare er en orgasme fra å overta som president. En karikatur-tegning viser Clinton foran tv-apparatet under fotballhøytiden Super Bowl, der presidenten blir så opphisset at han mister Monica ned fra fanget.

  I motsetning til under Nixons Watergate er det denne gangen ingen hemmelighet hvem Deep Throat er, lyder en av de mer dristige vitsene.

  Foreldre har store problemer med å forklare sine barn som ser på tv-nyhetene hvorfor det er så mye snakk om seksual-teknikker.

  Jeg har jo sagt hundre ganger at du skal skru av når du hører navnet Clinton, brøler en rasende mor til sin måpende lille pode.

Under beltestedet

Det kjente Ovale kontoret i Det hvite hus omtales nå rutinemessig som «det orale kontoret», en hentydning til presidentens angivelig foretrukne form for seksualsamkvem.

  Tenk om vi kunne avsette presidenten fra beltet og ned, sier to fortvilte Hvite hus-ansatte. I en karikatur-tegning figurerer en fremtidig byste av Clinton. På sokkelen står det skrevet: En stor president, fra livet og opp.

Bill Clinton

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!