Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Grådige Diana

LONDON (Dagbladet): Prinsesse Diana har mistet sin jobb som forgrunnsfigur for den ledende amerikanske kreftforeningen Robert H. Lurie Foundation.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun forlangte to millioner kroner til dekning av «utgifter» for å være til stede ved den årlige middagen til inntekt for kreftforskning.

Middagen ble holdt 7. juni i Chicago. Diana var midtpunktet, og gjestene betalte minimum 10 000 kroner per billett for å få lov å være i samme rom som prinsessen. Gallamiddagen ga 42 millioner kroner i inntekter, som ble fordelt mellom Robert H. Lurie Foundation, Royal Marsden-foreningen i London og andre kreftorganisasjoner.

De amerikanske arrangørene sier at hun ikke blir invitert tilbake neste år. Å betale henne to millioner kroner for et slikt kort opphold, er for mye. Hun er i ferd med å bli en meget rik kvinne med 150 millioner kroner i skilsmisseoppgjør, og kreftforeningen mener hun bør kunne stille opp for gode saker uten svære honorarer.