Granatalarm utenfor Zlatans luksusvilla i Malmø

Politiet har sperret av et større område.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har sperret av et område utenfor Zlatan Ibrahimovic' hus i Malmø på grunn av meldinger om funn av en granat, melder den svenske avisa Expressen.

Politiet fikk melding om den mistenkte granaten klokka 14.45 i dag. En patrulje rykket ut til stedet og kunne kort tid etter konstatere funnet av et objekt på stranda, et lite stykke bortenfor luksusvillaen.

Politiet avkreftet imidlertid raskt at det skal vært snakk om et attentatforsøk mot Ibrahimovic.

-  Dette har ingenting med den aktuelle eiendommen å gjøre, sier politiets informasjonsmedarbeider Nils Norling til Expressen.

- Vår bombegruppe er på vei for å bedømme og eventuelt fjerne objektet. Vi har sperret av området for å holde folk borte fra det aktuelle objektet på stranda, sier han.

Et øyenvitne forteller til Expressen at det blåser kraftig, og at granaten derfor kan ha blåst opp på stranda.

Ibrahimovic kjøpte den storslagne villaen på 442 kvadratmeter i 2007, etter å ha budt den forrige eieren 30 millioner svenske kroner. Villaen ble totalrenovert, men i 2012 ble den lagt ut for salg igjen. Det har imidlertid ikke meldt seg noen kjøper, og nå er det snakk om at den skal gjøres om til kontorer. Lik Dagbladet på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.