Gransker bilder fra bryllupsreisen for å finne drapsmennene

Politiet tror drapet på svenske Anni (28) var planlagt.

NYGIFT: Anni og Shrien Dewani giftet seg i India. På bryllupsreise i Sør-Afrika ble drosjen de satt i kapret og Anni drept. Shrien ble sluppet fri. Foto: Privat
NYGIFT: Anni og Shrien Dewani giftet seg i India. På bryllupsreise i Sør-Afrika ble drosjen de satt i kapret og Anni drept. Shrien ble sluppet fri. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det nygifte paret Anni (28) og Shrien (30) Dewani var på bryllupsreise i Cape Town, Sør-Afria, da bevæpnede menn kapret drosjen deres da de var på vei hjem til hotellet etter middag.

Britiske Shiren ble sluppet av den kaprede drosjen og klarte å varsle politiet, men morgenen etter ble hans svenske kone Anni funnet skutt og drept i baksetet. Ifølge politikilder skal hun ikke ha blitt seksuelt misbrukt.

- Anni var den vakreste piken som fantes. Hun hadde planlagt bryllupet i seks måneder, sa faren hennes, Vinod Hindocha, til Expressen etter drapet.

Gransker bilder Nå har ektemannen Shiren reist hjem til England, men det er ventet at han skal bistå politiet i jakten på gjerningsmennene. Ifølge Telegraph er tre personer arrestert mistenkt for å ha vært med på bilkapringen.

Politiet har en teori om at kapringen var planlagt, de har nå bedt om å få utlevert bildene fra bryllupsreisen. Håpet til politiet er å bevise at paret ble skygget før det brutale overfallet.

Drosjesjåføren som ble kastet ut da kaprerne tok over bilen, er vitne i saken.

- Jeg frykter for livet mitt, dette er en forferdelig situasjon. Jeg har ikke gjort noe galt, sier drosjesjåføren, ifølge Telegraph.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer