Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gransker dødsfall ved studentblokk

Kriminalvakta i Oslo gransker dødsfallet som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I morges ble en mann (23) funnet død på Sogn studentby i Oslo.

I første omgang kunne politiet bare bekrefte at en ung mann var funnet død på bakken utenfor en blokk, men det var for tidlig å si noe om dødsårsaken. Vitner fortalte at det i løpet av natta hadde vært fest i en av de øverste etasjene i det ni etasjer høye bygget.

Nå har saken havnet hos kriminalvakta i Oslo, som gransker dødsfallet som mistenkelig.

- Vi har kjørt ham til obduksjon. Det var snakk om at han hadde falt fra høyden. Det er vi helt sikre på at han ikke har gjort, sier vaktleder Kjell Pedersen til Dagbladet.no.

Pedersen sier det ikke var synlige skader på kroppen.

Politiet har nå avhørt flere vitner og har mye informasjon om festen som foregikk i studentbyen i natt. Dette er imidlertid informasjon de ikke vil gå ut med nå.

Den døde gutten bodde ikke i noen av studentblokkene på Sogn. Politiet tror gutten har ligget død siden i går kveld eller i natt. Nå avventer de svar fra obduksjonsrapporten, som neppe vil være klar før mandag.

FUNNET DØD I MORGES: En 23 år gammel mann ble funnet død på bakken i Sogn studentby i dag morges. Politiet vet ikke hva som var dødsårsaken og venter på svar fra obduksjonsrapporten. 23-åringen bodde ikke i noen av studentblokkene. Foto: Truls Brekke/Dagbladet
FUNNET DØD I MORGES: En 23 år gammel mann ble funnet død på bakken i Sogn studentby i dag morges. Politiet vet ikke hva som var dødsårsaken og venter på svar fra obduksjonsrapporten. 23-åringen bodde ikke i noen av studentblokkene. Foto: Truls Brekke/Dagbladet Vis mer
image: Gransker dødsfall ved studentblokk
Hele Norges coronakart