Politiet til Dagbladet:

Gransker innhold angriperen skal ha publisert

En ble skadet i moskeangrepet i Bærum som ble avverget av moskeens medlemmer.

POLITIET: Politiet sier gjerningsmannen skal ha publisert meldinger på nettet før moské-angrepet fant sted. Video: Christian Wehus. Reporter: Jesper Nordahl Finsveen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Rett over klokka 22 lørdag kveld informerte politiet i Oslo om funn av en død person i en boligen.

- Vi har funnet en død person i huset som vi setter i sammenheng med det som har skjedd på Skui tidligere i kveld. Jeg har ikke ytterligere kommentarer og henviser til pressekonferansen, sier innsatsleder Skotnes.

Politiet holder pressekonferanse klokka 23.

BÆRUM / OSLO (Dagbladet): Politiet bekrefter overfor Dagbladet at de gransker innlegg den mistenkte gjerningsmannen skal ha publisert på nettet før gikk til angrep mot en moske i Bærum.

- Vi er kjent med at det skal være publisert noe på nettet i forkant av hendelsen. Politiet jobber nå med å sikre dette, og undersøke hva dette kan være, sier Rune Skjold, politioverbetjent og seksjonssjef i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet antar at dette er meldinger fra gjerningsmannen.

En skadet

En person ble skadet etter angrepet, som endte med at personene inne i moskeen klarte å overmanne gjerningsmannen. Deretter ble han pågrepet av politiet.

Det var al-Noor-moskeen som ble rammet av angrepet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer