Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gransker mistenkelig dødsfall

Politiet i Trondheim etterforsker fortsatt dødsfallet til den 24 år gamle studenten Andreas Vedal som mistenkelig. Vedal ble funnet død i Trolla onsdag i forrige uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge politiet har mannen falt utfor et stup på 9 meter.

- Politiet har ikke fått svar på hvorfor Andreas Vedal befant seg der han ble funnet eller hvordan han kom seg dit, sier politioverbetjent John Anders Øien ved etterforskningsseksjonen på Sentrum politistasjon i Trondheim.

Vedal ble sist sett sammen med noen kamerater utenfor 7-Eleven i Kjøpmannsgata ved Gamle bybro i Trondheim sentrum natt til lørdag 16. oktober. Politiet ber nå om hjelp fra publikum for å finne ut om noen kan ha sett 24-åringen etter dette tidspunktet.

Politiet ber særlig de som har ferdes langs Bynesveien natt til lørdag 16. oktober om å ta kontakt hvis de har sett noe som kan være av interesse. (®NTB)

24 år gamle Andreas Vedal ble onsdag for en uke siden funnet død under en fjellskrent i Trolla i Trondheim.
Dette er klær maken til dem 24 år gamle Andreas Vedal var iført da han onsdag for en uke siden ble funnet død under en fjellskrent i Trolla i Trondheim.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media