Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gransker Roskilde-tragedien på nytt

Politimesteren i Roskilde har besluttet å granske dødsulykken under Roskilde-festivalen på nytt. - Vi har besluttet å grave et spadetak til, sier politiet om begrunnelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet, som allerede har levert en rapport til Danmarks justisministeren om Roskilde-tragedien, mener det er nødvendig å kartlegge ytterligere hva som skjedde i de mest kritiske minuttene da ni mennesker mistet livet under en konsert, skriver Politiken.

- Det er for mange biter i puslespillet som ikke passer sammen, og nå må vi helt til bunns i denne saken. Vi skal gå gjennom hele saken igjen. Faktisk er det mer materiale å gjennomgå nå, enn det vi har hatt tidligere, sier politimester Uffe Kornerup i Roskilde.

Etterforskningen så langt har konkludert med at det ikke er mulig å få et endelig bilde over hva som skjedd under Pearl Jam-konserten. Nå vil altså politiet på nytt vende hver eneste stein i saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media