Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Gérard Depardieu får sitt nye pass av Putin i kveld

- Han har mistet forstanden.

BLIR RUSSER: Tonen var tilsynelatende noe anstrengt da Gérard Depardieu møtte Vladimir Putin i St. Petersburg i desember - men Putin har likevel ønsket skuespilleren velkommen til Russland, etter at Depardieu slo seg vrang vedrørende de nye skattereglene i Frankrike. Foto: AFP / NTB Scanpix
BLIR RUSSER: Tonen var tilsynelatende noe anstrengt da Gérard Depardieu møtte Vladimir Putin i St. Petersburg i desember - men Putin har likevel ønsket skuespilleren velkommen til Russland, etter at Depardieu slo seg vrang vedrørende de nye skattereglene i Frankrike. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespilleren Gérard Depardieu, som nylig har fått innvilget russisk statsborgerskap, ankom lørdag Russland, hvor han skal møte president Vladimir Putin.

- Depardieu har ankommet Sotsji i forbindelse med et privat besøk. Vi forventer at han kommer til å møte Vladimir Putin i løpet av kvelden, sa Kreml-talsmann Dmitrij Peskov til nyhetsbyrået AFP lørdag.

Ifølge talsmannen kunne det hende at Depardieu ville få overlevert sitt rykende ferske russiske pass i løpet av møtet. Putin er for tiden på ferie i den russiske feriebyen Sotsji.

Depardieu har i lengre tid ønsket å flytte fra Frankrike på grunn av sosialistregjeringens forslag om å ilegge de rikeste innbyggerne en skatt på 75 prosent.

Putin innvilget Depardieu russisk statsborgerskap torsdag denne uken, noe den 64 år gamle skuespilleren besvarte med å hylle det russiske demokratiet og det russiske folk. Russiske opposisjonelle har ikke spesielt stor forståelse for Depardieus valg og reagerer hoderystende på hans uttalelser.

- Han er imponert av demokratiet vårt. Han har mistet forstanden, konstaterte Vladimir Sokolov på Facebook fredag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!