Gråt i retten

Viggo Kristiansen begynte å gråte da politiforklaringen hans ble lest opp i retten i dag. Politiforklaringen handler om overgrep mot to andre barn enn Lena Sløgedal Paulsen og Stine Sofie Sørstrønen. Han har tilstått overgrepene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Viggo Kristiansen er vennlig og rolig i retten når statsadvokaten avhører ham. Han virker nærmest uberørt av situasjonen. På nesten alle spørsmål har han de samme svarene: «Det har jeg ikke noen forklaring på» eller «Det kan jeg ikke si».

Kristiansen har heller ingen forklaring på DNA-sporene som er forenelige med hans sæd. Han mener at sporene ikke er sikre og at de kan passe også på andre personer.

Må hate meg

- Jan Helge må jo hate meg for et eller annet som jeg har gjort. Jeg må jo tydeligvis ha gjort noe som er utilgivelig, sa han da statsadvokaten presset fram et svar på hvorfor bestevennen beskylder ham for å vært med på de grusomme drapene på Lena Sløgedal Paulsen og Stine Sofie Sørstrønen.

Kristiansen sier at han har tenkt mye på hvorfor kameraten sier dette, men at han ikke har funnet noe svar:

- Det har jeg ingen forklaring på.

Nær arrestert

Kristiansen har virket så uberørt at han nesten virker overbevisende. 14. juli i fjor var Kristiansen svært nær ved å bli arrestert. Også da klarte han å overbevise politifolkene som avhørte ham om at han ikke hadde noe med drapene å gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer