Gratis mat til de rikeste

Hakon-Gruppen har nå begynt å fø på de rikeste i hovedstaden. Familien Lyseggen på Nordstrand i Oslo er en av dem som har fått gratis matvarer fritt levert på døra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


RETT HJEM: - Kjekt for oss, sier Elisabeth og Morten Lyseggen og sønnene Thomas (t.v) og Alexander.

- Ei trivelig og blid dame ringte plutselig på døra torsdag ettermiddag. Hun spurte om vi ville ha en pappeske full av matvarer, forteller Elisabeth Lyseggen.

Trebarnsfamilien Lyseggen bor i et av hovedstadens fineste strøk. Rimi-Hagens selskap syntes likevel at beboerne her kunne få en eske matvarer, som et slags introduksjonstilbud til de tjenestene Hakon-Gruppen kan by på. Pappesken de fikk, var full av matvarer som blant annet brød, cornflakes, melk, juice, egg, grønnsaker og forskjellig pålegg.

Skjønner ikke

- Vi tok gladelig imot, for det er jo for så vidt greit for oss at Rimi-Hagen synes at vi som er rikest, fortjener å få enda litt mer. Men jeg skjønner egentlig ikke hvorfor de deler ut mat i dette nabolaget, sier Elisabeth Lyseggen.
Markedssjef i Hakon-Gruppen, Gro Myking, sier at de har valgt ut dette strøket fordi de tror at det er mange småbarnsfamilier som kan bli framtidige kunder.

Bærum neste

- Men hvorfor deler dere ikke ut mat til småbarnsfamilier i for eksempel bydelen Grønland, der folks gjennomsnittsinntekt er betydelig lavere?

- Vi har valgt dette området fordi her bor det mennesker som vi tror det er sannsynlig vil benytte dette tilbudet, sier Myking.

Som kan fortelle at neste strøk som står for tur, er rikmannsbygda Bærum.