Gråtkvalt Charter-Svein på corona-demonstrasjon

Den siste uka har det kokt rundt Charterfeber-profil Svein Østvik etter at han forrige lørdag brente et munnbind foran Stortinget. I dag var han tilbake - med megafon.

GRÅTKVALT: Svein «Charter-Svein» Østvik bryter sammen i tårer etter han deltok på lørdagens demonstrasjon i Oslo mot corona-tiltakene. Video: Brage Lie Jor / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STORTINGET (Dagbladet): Bildene av reality-profil Svein Østvik som kastet et munnbind på bålet utenfor Stortinget forrige lørdag har fått mange til å reagere.

Blant annet har hans tidligere makker Hilde «Charter-Hilde» Skovdahl gått hardt ut og kritisert ham. Til Nettavisen sa hun at hun ble både lei seg og rasende da hun skjønte det var ham.

Lørdag ettermiddag var Østvik tilbake på en ny demonstrasjon foran Stortinget. Han sier at langt fra alle meldingene han har fått, har vært negative.

- Jeg tror aldri jeg har fått så mye hjertevarme og så mange fine tilbakemeldinger, sier Østvik til Dagbladet etter demonstrasjonen.

- Jeg tror aldri jeg har kjent så mange fine, vakre, ærlige, åpne … Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, sier en tydelig rørt Østvik.

- Mange synes jeg er på bærtur

Østvik sier at han har forståelse for at folk reagerer på at han var til stede på demonstrasjonen mot coronatiltakene forrige uke.

- Jeg skjønner jo at det er ekstremt mange som synes jeg er helt på bærtur, men det vet man jo at skjer. Når man er imot veldig mange, er det sånt som skjer, sier Østvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer