Grått i sør - sjanse for sol i nord

Det ser ikke særlig lyst ut for solhungrige nordmenn denne helga. Størst sjanse for sol får du i Nord-Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Følg været på Dagbladet.no!

For to uker siden lå mange sommerturister strekk ut i sola med temperaturer opp i 30 grader i flere deler av landet. Årets første tropenetter ble også registert i Agder-fylkene, Vestfold, Telemark og Østfold natt til lørdag for knappe to uker siden.

Solglimt

Det ser dessverre ikke ut til at vi får like godt sommervær denne helga. Er du heldig, kan du se glimt av sola uansett hvor i landet du oppholder deg, men det er minst like stor fare for at det blir grått og vått. Det er i det hele tatt ventet et svært skiftende vær til over helga, med litt pent og litt regn av og til. Det er med andre ord ikke knallsommer i sikte.

- Det ser ut til at det blir skiftende vær over hele landet, sier meteorolog Oddvar Jensen ved Meteorologisk Institutt til Dagbladet.no.

Størst sjanser for godvær har imidlertid de som befinner seg i Nord-Norge. Her er trykket noe høyere, og det er større sjanser for fralandsvind og sol med gode temperaturer.

Ikke kaldt

Den eneste trøsten er kanskje at temperaturene holder seg noenlunde gode. På Østlandet ventes temperaturer opp mot tjue grader, men med gunstig vindretning kan Oslo-folket nyte temperaturer over tjue.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer