Grått og vått på kongefest

Det høljet ned da det svenmske kongeparet inviterte til gallakonsert i Drottninghomlparken i kveld. Og paraply var forbudt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Heldigvis hadde noen sjekket værmeldinga og sikret seg et anstendig lager av hvite plast-ponchoer som alle fikk utdelt ved inngagen. Plasten reddet mang en gallakjole og smoking.

De norske gjestene ankom sølvbryllups-gallaen staselig kledd. Dronning Sonja hadde både skaut og gul syd-vest på hodet. Og det var slett ikke noe dårlig valg.

Kong Harald brukte den samme kuske-kappa som dagen før, og prinsesse Märtha og Mette-Marit kom begge med varme sjal over skuldrene.

Båten hjem

Musikk-interesserte Haakon så ut til å kose seg under konserten som rommet stjener som Melaine C, Carola og Rostropovitsj. Og etter musikken ble det mar, det svenske kongeparet inviterte på gallamiddag på slottet sitt.

I morgen reiser den norske kongefamilien hjem. Og de tar båten. Kongeskipet Norge har fulgt med på turen til Sverige, og det er denne som skal bringe de kongelige hjem.

Det er sikkert et greit valg for Mette-Marit Tjessem-Høiby som valgte å ta toget til Sverige på grunn av problemene med å få bukt med flyskrekken.

(Dagbladet.no)

PÅ KONSERT: Kronprins Haakon, prinsesse Märtha og Mette-Marit ankommer konserten.