Gratulerer med dagen, Norge!

Nordmenn over hele verden feirer 17. mai. Her kan du se bildene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag feires det med brask og bram i alle Norges kriker og kroker. Men det er ikke bare i Norges land nordmenn vifter med flagget.

Hvor enn du er i verden: Del din feiring med våre lesere og send en hilsen og bilde til 2400@db.no eller på mms til 2400.

Kongefamilien er som vanlig på plass og hilser folket fra slottsbalkongen. Seks medlemmer av kongefamilien var til stede på Slottsbalkongen da de første skolene i Oslo marsjerte forbi Slottet ved 10.30-tiden 17. mai.

- Både dronning Sonja og kronprinsesse Mette-Marit er i gjenbruk på Slottsbalkongen i år. Sonja bærer sin velkjente hvite cape over nattblå drakt, og Mette-Marit bærer faktisk den samme kåpen med stiklinger fra Alberta Ferreti som hun debuterte i på balkongen som nyforlovet 17. mai 2001, skriver Kjell Arne Totland, kongeekspert og mangeårig hoffreporter.

Nordmenn utenlands Allerede tikker det inn hilsninger fra inn og utland. Her er noen:

- Feirer 17. mai med iskrem og øl i Stanthorpe, Australia. Har ingen nordmenn å feire med, men feirer med mine venner fra Tyskland og Israel! Hipp hipp hurra for Norge! Hilsen Amanda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer