Gråvær i vente

Men fra søndag skal det lysne igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Har du kommet deg ut og nytt sola den siste uka? I så fall har du kunnet nyte sol fra skyfri himmel og løfter om vår. Men nå er det slutt - i alle fall for noen dager.

Grå lørdag

- Det har vært mye bra vær i det siste på grunn av et høytrykk over Sør-Sverige. I dag har dette høytrykksområdet beveget seg litt østover, og noe som gir regn- og snøbyger langs hele kysten fra Stavanger til Nordkapp, sier meteorolog Martin Qvindesland Grønnevet i Storm Weather Center.

Det betyr at vi kan vente oss grått bygevær langs hele kysten, mens folk i indre strøk på Sørlandet og Østlandet er litt heldigere. Disse områdene ligger i le for nedbørsområdet, og får ganske bra vær i dag.

Lørdagsværet blir ganske likt dagens vær i det meste av landet. Bygeværet holder seg langs kystområdene, mens det blir litt finere i Midt-Norge.

Nedbøren kommer inn som regn- og snøbyger langs kysten i nord også, mens det blir opphold på Finnmarksvidda og i Øst-Finnmark.

Det aller beste helgeværet får de som bor i indre strøk på Sørlandet og Østlandet.

Mildere

Det er ikke ventet noen store temperaturendringer noen steder i landet. I dag blir det litt mildere i nord, og snøbygene går over i regn, men fra lørdag vil temperaturen synke noe her. Det går i motsatt retning i Sør-Norge, der det blir litt mildere fra og med lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer