GJENNOM VEGGEN: Kjeltringene gravde seg gjennom denne veggen i en hudpleiesalong for å komme inn i kiosken. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
GJENNOM VEGGEN: Kjeltringene gravde seg gjennom denne veggen i en hudpleiesalong for å komme inn i kiosken. Foto: Svein Gustav WilhelmsenVis mer

Gravde seg gjennom veggen og knuste pølsedisken

Narvesen-eier fortviler over nok et innbrudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Synet som møtte ekteparet Sikandar Raza og Razia Begum da de kom til Narvesen-kiosken sin på Lindeberg i Oslo ga alt annet enn juleglede.

Frekke innbruddstyver har i natt regelrett gravd seg gjennom veggen og rasert kiosken - trolig på jakt etter tobakk og andre verdifulle varer.

- De har knust pølsedisken, tatt røyk og sikkert andre varer. Det er utrolig rotete i kiosken og på bakrommet, sier Sikandar Raza til Dagbladet.no.

Innbruddstyvene har i utgangspunktet tatt seg inn i en hudpleiesalong som ligger vegg i vegg med den travle Narvesen-kiosken på Lindeberg T-banestasjon. Derfra har de gått løs på veggen, og tatt seg inn i kiosken.

- De må ha hatt god kjennskap til stedet her, i og med at de fleste veggene er av betong. Hvordan de har visst at nettopp denne veggen var av gips er ganske oppsiktsvekkende, sier Raza.

Det er nå tredje gangen på kort tid at han opplever innbrudd, og akkurat i dag er ekteparet svært fortvilet over den triste advensoverraskelsen de har fått.

- Vi hadde innbrudd i november i fjor, og i januar i år. Nå har det skjedd igjen. Vi spør hvorfor dette skjer akkurat oss, men vi gir ikke opp. Her er det bare å brette opp ermene, sier innehaveren til Dagbladet.no.

HÆRVERK OG ROT: Kioskvarer ligger strødd utover, og pølsedisken er knust. Slik så det ut ned kjellertrappen i kiosken da politiet kom til stedet i natt. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
HÆRVERK OG ROT: Kioskvarer ligger strødd utover, og pølsedisken er knust. Slik så det ut ned kjellertrappen i kiosken da politiet kom til stedet i natt. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer