Graver etter Dung i familehagen

Gravemaskiner i sving i Krabbedalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gravemaskiner begynte torsdag å grave opp hagen til familien til Dung Tran Larsen.

Politiet har leid inn et firma som ved hjelp av gravemaskiner skal gå over eiendommen i Krabbedalen i Bergen.

- Dette er et ledd i søksplanen kriminalteknikerne har hatt lenge. Nå er vi kommet til det punktet at vi skal gå gjennom eiendommen og grave opp der det måtte være nødvendig, sier politiinspektør Tore Salvesen til bt.no.

Områder hvor man ser at jorden er svart, er av særlig interesse, og et område som tilstøter eiendommen, skal også undersøkes nærmere, ifølge Salvesen.

Politiet skal også ha planer om å starte nye søk etter den savnede 22 år gamle kvinnen i de nærmeste dagene. De siste dagene har søkevirksomheten blitt nedprioritert, og mye av etterforskningen har i stedet dreid seg om avhør av de siktede.

Dung Tran Larsens ektemann, svigerforeldre og svoger er siktet for drap, alternativt frihetsberøvelse. Tobarnsmoren ble meldt savnet 20. juli, men politiets etterforskning tyder på at hun ikke er sett siden 23. juni.

(NTB)

GRAVER: En innleid gravemaskin graver etter liket av Dung Tran Larsen på familieeiendommen i Krabbedalen i Bergen. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
GRAVER: En innleid gravemaskin graver etter liket av Dung Tran Larsen på familieeiendommen i Krabbedalen i Bergen. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer