Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gravid kvinne drept i Sverige

Høygravid kvinne funnet i et tjern innpakket i presenning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En uidentifisert kvinne ble funnet drept i et vann ved Ekerö vest for Stockholm. Søndag kveld oppdaget en mann en presenning som fløt på vannet og varslet politiet.

De fikk hentet opp kvinnen, som rettsmedisinerne mener var gravid i sjuende eller åttende måned. Hun har ligget i vannet i flere måneder. Politiet vil nå vurdere været i de siste månedene og forholdene i vannet, som strøm, for å få klarhet i hvor lenge hun har ligget i vannet.

- Vi vet ikke hvem det er eller hvor gammel hun var. Nå jobber vi først og fremst med å få fram hennes identitet, sier Anders Burén til Aftonbladet.

Kvinnen har et ikke-nordisk utseende og håret er flettet i mange fletter. Politiet vet hvordan kvinnen ble drept, men vil ikke opplyse om det på grunn av hensyn til etterforskningen.

- Det er sannsynlig at kroppen ble dumpet langt fra funnplassen fordi den har ligget så lenge i vannet, sier Burén.

Signalementet på kvinnen har blitt sjekket opp mot savnede personer, men foreløpig uten treff. Nå undersøkes det om kvinnen er kjent på institusjoner i området.