Gravid kvinne hang hjelpesløst over blodbadet i Paris. Nå har hun sporet opp sin redningsmann

- Ville takke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Så langt er det klart at 129 mennesker mistet livet i de grufulle terrorhandlingene som rammet Paris fredag kveld og natt til lørdag.

De verste scenene utspilte seg i konsertlokalet Bataclan der minst 89 personer ble drept da tre gjerningsmenn stormet lokalet en time ut i konserten.

David Psenny, som er journalist i avisa Le Monde, fanget deler av dramaet på video, og man kan se hvordan mennesker løper for livet for å komme seg unna kuleregnet inne i konsertsalen. Ikke alle klarte seg.

Over hodet på de som flykter fra de tre gjerningsmennene, henger en kvinne etter armene fra en vinduskarm. På videoen kan man høre at hun roper på hjelp, og at hun er gravid.

Ba om hjelp Så, mens kvinnen henger høyt over bakken, dukker en mann opp i vinduet. Han strekker ut en arm, og trekker henne inn.

I tre dager har skjebnen til de to vært uklar, men i dag ble det klart at begge to har kommet fra den skjellsettende opplevelsen med livet i behold.

Først skrev den franske avisa Provence, som har vært i kontakt med mannen som heter Sebastian, om hvordan dramatikken utspilte seg. Han forteller at han kom inn i rommet og så to vinduer. Kvinnen hang fra det ene av dem. Han klatret først selv ut av det andre.

- Hun ba folk på gaten om å ta imot henne, men der var det kaos. Jeg hang selv på utsiden av en ventileringssjakt i fem minutter, før hun spurte meg om hjelp til å komme opp igjen. Så jeg gjorde det. Jeg vet ikke hvor hun dro etter det, sier han.

Men nå ser det ut til at de to igjen har opprettet kontakten.

- Vil takke Den franske utgaven av Huffington Post har vært i kontakt med en venn av kvinnen, som ønsker å forbli anonym, og forteller at alt etter forholdene står bra til med både mor og det ufødte barnet.

- Hun vil takke alle som hjalp henne. Spesielt mannen som reagerte raskt, og hjalp henne opp igjen, sier Frans Torreele.

Dermed gikk han ut med en etterlysning på Twitter der han forsøkte å opprette kontakt med den ukjente mannen, og ikke lenge etterpå fikk han svar.

- Takket være etterlysningen på Twitter fikk jeg en epost fra broren hans, og vi har verifisert at det faktisk er han det er snakk om. De har nå utvekslet telefonnumre. Han har det også bra, og det var i essensen det vi ville vite, sier han.