Gravid kvinne til sykehus etter kollisjon

Fire ulykker i Vestfold på halvannen time. Vær forsiktige, oppfordrer politiet.

SNURRET OG KOLLIDERTE: En gravid kvinne havnet på sykehus etter denne frontkollisjonen på riksvei 303 ved Larvik. Ingen ble alvorlig skadd i ulykken, men politiet oppfordrer innstendig publikum til å være forsiktige på det lumske Vestfolds-føret. Foto: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO
SNURRET OG KOLLIDERTE: En gravid kvinne havnet på sykehus etter denne frontkollisjonen på riksvei 303 ved Larvik. Ingen ble alvorlig skadd i ulykken, men politiet oppfordrer innstendig publikum til å være forsiktige på det lumske Vestfolds-føret. Foto: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Utrykningsenhetene i Vestfold har hatt en stri ettermiddag så langt; siden klokka 14 har de rykket ut til ikke mindre enn fire bilulykker.

Krasjet i kryss- Den første meldingen kom inn klokka 14.29. To personbiler på kryssende kurs krasjet på Åbol i Sandefjord. Føreren og passasjeren i den ene bilen ble fraktet til sykehuset i Sandefjord, mens føreren i den andre bilen havnet på legevakta. Ingen av dem er alvorlig skadd, forteller operasjonsleder Johs. Nysæter ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet arbeider nå med å finne ut hvem som brøt vikeplikten før kollisjonen. Førerne er i 30/40-årsalderen.

Ulykke nummer to skjedde litt lenger sør, i Klåstadkrysset mellom Larvik og Sandefjord. En gravid kvinne ble sendt til sykehus etter at bilen hun satt i, frontkolliderte.

- Meldingen kom inn klokka 15.11. En personbil på vei sørover fra Sandefjord snurret etter en sving, kom over i motgående kjørefelt og traff den andre bilen i fronten, forteller Nysæter.

Den gravide kvinnen ble fraktet til sykehuset i Tønsberg for sjekk, mens to andre kvinner havnet på legevakta i Larvik. Ingen av kvinnene, som er i 20/30-årsalderen, skal være alvorlig skadd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer