Gravide Linda (31) skulle spise sopp, bacon og tortellini. Så kjente hun sneipen

Nå er hun bekymret for om fosteret kan ha blitt skadd.

- EKKELT: Sneipen Linda tygde, er ca. 3 cm lang. Her med resten av måltidet - sopp i løsvekt, bacon og tortellini. Foto: Privat
- EKKELT: Sneipen Linda tygde, er ca. 3 cm lang. Her med resten av måltidet - sopp i løsvekt, bacon og tortellini. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag handlet Oslo-kvinnen Linda (31) sopp i løsvekt, bacon og tortellini på Coop Mega-butikken på Frogner. Men dagen derpå, etter å ha tilberedt måltidet og spist noen biter, oppdaget hun at ikke alt var som det skulle.

- Jeg begynte å spise, og plutselig var det noe som ikke gikk an å tygge, det var seigt og tørt. Jeg spyttet det ut og tørket av det - og ble sjokkert, sier Linda til Dagbladet.

Det hun hadde tygd på, viste seg å være en ca. 3 cm lang sigarettsneip.

- Det er ekkelt å tenke på at jeg har spist en halvrøykt sigarett, sier hun.

Dro på legevakta

Linda er gravid i 20. uke og røyker ikke. Hun ble straks bekymret for om nikotinmengden hun hadde spist, kan være skadelig for fosteret.

- Jeg dro på legevakta, men de var usikre på om det var skadelig, og koblet meg videre til Giftsentralen. Giftsentralen mente det skulle gå bra, men jeg skulle ta kontakt hvis jeg ble mer kvalm, sier 31-åringen.

- Nå er jeg riktignok kvalm, men om det skyldes sneipen eller at det er kvalmende å tenke på at jeg spiste den, er jeg ikke sikker på, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer