Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Greer skuffer

- Jeg er skuffet over at Germaine Greer ikke er blitt mer konstruktiv med årene. Hun må komme seg videre hvis kvinnekampen skal nå det endelige målet. Med mytene hun presenterer blander hun kortene mellom allmennpolitikk og likestillingspolitikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brit Fougner mener likevel Greer er inne på noe:
- Kvinner og menn kan gjerne være jålete, men de må ikke forsøke å stanse aldringen. Husk, vi skal ikke være unge og perfekte hele livet.

Det er ikke lenger slik at du må ha et perfekt utseende for å komme deg fram i yrkeslivet. Det er bevist. Du må ikke være for pen, men akkurat passe pen, for å lykkes. Det hele er et spørsmål om kodekser. Husk, du kan ikke komme gjallende inn fra gata som mann og lykkes heller.

- Girlpower er bare et tegn i tida, og det er ålreit, selv om jeg ikke liker trenden. Jeg vil derfor ikke sette det inn i en antifeminismedebatt.

- Kvinner blir ikke lurt. Husk vi er ingen duster, vi lar oss ikke lure så lett. Kvinner vil gjerne kombinere familie og arbeid.