Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Greg Kennedy: -  Ligg unna pengene mine

Greg Kennedys formue blir brukt til å rekruttere medlemmer til World Games. Nå gir han alle klar beskjed om å ligge unna hans private forretninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Millionkrav går til forliksrådet

Greg Kennedy er frontet som sjefen i World Games. Den australske forretningsmannen blir framstilt som multimilliardær. Men han vil ikke snakke om sin private formue.

-  Mine private forretninger er det ingen som har noe med. Det er mine penger. Jeg er her for å snakke om World Games, sier Kennedy.

-  Ingen har tapt

Dagbladet fikk i går et «eksklusivt» intervju med den angivelige toppsjefen i World Games, men bare på strenge betingelser. Alle spørsmål skulle sjekkes på forhånd, og intervjuet måtte skje på hemmelig sted.

-  Hva vil du si til de medlemmene som har kontaktet oss, og som mener de har tapt penger på World Games?-  De har ikke tapt. Hvordan kan de tape penger når selskapet er så robust som det er? Vi vil børsnotere dette selskapet. Å sikre at vi får låst opp verdiene i selskapet på vegne av medlemmene, sier han.

Seinest i går kveld fastholdt verdensleder Tor Anders Petterøe at sikringsfondet til WGI-medlemmene er forvaltet av Boston Capital Group. Men Greg Kennedy sier den avtalen er brutt.

-  Så dere jobber ikke med Boston Capital Group lenger?-  Nei. Det var en god idé, men virket ikke slik det skulle.

-  Når vil selskapet bli børsnotert?-  Om ca. seks måneder.

-  Hvor skal World Games børsnoteres? -  Vi snakker om en velrenommert børs.

Brutte løfter

Kennedy sier verdiene medlemmene har skutt inn, skal overføres til et selskap registrert på De nederlandske Antillene.

-  Ville det ikke være mer gjennomsiktig å ha et selskap i Norge?-  Jeg er ikke engang sikker på om jeg skal nevne «beskatning». Nei, det er åpenbare argumenter for og mot det.

World Games har flere ganger lovet nye kort som skal gi medlemmene muligheten til å få ut penger av systemet. I går kom Kennedy med et nytt løfte, og kort ble delt ut til 15 av lederne.

-  Hvorfor får ikke alle medlemmer kort nå?-  Det gir ingen mening å gi dem til alle. Vi er i testefasen.

I MØRKE: World Games-leder Greg Kennedy ville holde møtet i Oslo hemmelig.