-  Grei enebolig, lunken interesse

Eneboligen ligger i ettertraktet strøk ikke langt fra Stavanger sentrum og prisantydning er hyggelige 1,75 millioner kroner. Men bare seks personer kommer på visningen, og interessen er lunken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STAVANGER (Dagbladet): -  Tja, dette var ikke all verden. Jeg hadde ventet større interesse for et prosjekt som dette. Vi må nok jobbe mer for å bygge opp en interesseliste, sier mekler Halfdan Meling i EiendomsMegler 1 til Dagbladet.

Trenger oppussing

Det er aller første visning en småsur junikveld, altfor kaldt for utegrilling og hustrig turvær. Ideelt for visning, men den 50 år gamle boligen ikke langt fra sjøen i Hillevåg lokker ikke mange til visning.

Huset er nok litt preget av tidas tann og trenger litt oppussing. Ei eldre dame har bodd her, nå har hun flyttet på institusjon, og det er familien som står for salget.

Hagen et pluss

En hyggelig hage utenfor burde være et pluss. Og oppussing ser jo mange som en utfordring, samtidig som man da får en bolig slik man ønsker den.

-  Her i strøket går jo en rekkebolig for halvannen million. Så jeg ville tro at en enebolig med god uteplass ville være attraktiv, mener mekler Meling.

Av de seks nysgjerrige på visningen regner han med at bare i høyden to er seriøse interessenter som kan tenkes å legge inn bud. Det ligger an til flere visninger.

Meling sier at den labre responsen på dette prosjektet ikke er svært typisk for eiendomsmarkedet i Stavanger-regionen for øyeblikket. Markedet har vært godt i vår. Visningene har vært bra besøkt, og det har gått kort tid før budrunden har startet.