Gremmes over kjempetabbe

Glemte å ta med førstesidesaken inne i avisa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tromsø-avisa Nordlys har gjort en kjempetabbe av de helt sjeldne. Da abonnenter og avisas egne bladde seg gjennom dagens avis, viste det seg at de hadde glemt å ta med selveste toppsaken som preget hele førstesida.

Med stor overskrift slakter den kjente Tromsø-arkitekten Sigurd Hamran det nye og svindyre rådhuskvartalet som bygges i byen. Men forvirrete lesere - og fortvilte avismedarbeidere - fant alt annet enn rådhusslakten inne i avisa.

Sidene var rett og slett blitt borte på grunn av rot kvelden før.

- En menneskelig glipp. Det var en hektisk kveldsvakt der to sider ble kastet om seint. Men så glemte man å varsle trykkeriet. Derfor ble ikke endringen tatt med, og de to sidene der oppslagssaken stod kom aldri i trykken, konstaterer ansvarlig redaktør Hans Kristian Amundsen til Dagbladet.no.

Han mener det hele er en ergelig tabbe, og hadde vanskelig for å le av det tidligere i dag.

- Nei, vi har ikke ledd mye i dag. Jeg har faktisk aldri hørt at noen har gjort en så stor tabbe før - å ikke ta med sin egen førstesidesak, sier redaktøren.

- Men på en annen side har vi i allefall gitt god reklame til våre nettsider - der saken har stått i dag. Vi har henvist alle som har ringt til å lese den der. Tro meg - det har vært mange telefoner, sier han.

Nordlys er Nord-Norges største avis, med omlag 30 000 eksemplarer i opplag og 90 000 lesere.

SURT: Ansvarlig redaktør Hans Kristian Amundsen gremmes over kjempetabben i dagens Nordlys.