- Grensa ble nådd i kveld!

Per-Willy Amundsen (Frp) ba Abid Raja (V) om å beklage sitt angrep mot regjeringskolleger i Frp. I stedet svarte sistnevnte med et nytt angrep.

FULL KRANGEL: Per-Willy Amundsen sier til Dagbladet at grensen ble nådd da Abid Raja gikk til angrep mot regjeringskolleger i Frp fredag kveld. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FULL KRANGEL: Per-Willy Amundsen sier til Dagbladet at grensen ble nådd da Abid Raja gikk til angrep mot regjeringskolleger i Frp fredag kveld. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Grensen er nådd. Denne elendigheten av et såkalt 'parti' kan vi ikke dele regjering med. Hvis ikke Abid Raja ber om unnskyldning, vil jeg forlange at samarbeidet avsluttes. Det går en grense. Nå er det nok! Nå er jeg lei!»

Slik lyder Per-Willy Amundsens (Frp) reaksjon på at Venstres Abid Raja tok et knallhardt oppgjør med regjeringskolleger i Frp i et intervju med NRK fredag kveld.

Amundsens uttalelse ble delt i et innlegg på hans egen Facebook-profil. Overfor Dagbladet erkjenner han at irritasjonen overfor Venstre og Raja har bygget seg opp over tid.

- Grensen ble nådd i kveld! Abid Raja går veldig langt i å angripe alle andre, sa Amundsen til Dagbladet fredag kveld.

- Hva tenker du om at Raja omtaler Siv Jensen og Sylvi Listhaugs utspill som «brun propaganda»?

- Det har jeg lite til overs for. Det er en avskyelig bruk av retorikk, som ikke er forenlig med et regjeringssamarbeid.

- Sterk avstand

- Abid Raja nevner særlig utspill i valgkampen om snikislamisering og båtmigranter. Synes du disse uttalelsene kan ha vært kritikkverdige?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer